Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Tervetuloa jättämään terveisesi, risut ja ruusut sekä esittämään mieltä askarruttavat kysymykset! :) Vieraskirjassa sana on vapaa. Voit lähettää meille suunnattuja lyhyitä mainoksia ja kisakutsuja, mutta ketjuviestit ja pidemmät kutsut kuuluvat mainoskirjaan. Tallin ylläpidon saa kiinni myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen etelamaentalli@gmail.com.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Hertta
Kotisivut: http://vrtmansikkametsa.suntuubi.com/?cat=170

10.03.2019 17:56
Mansikkametsässä järjestetään estekisat 24.3.2019!

Nimi: Nimetön

18.01.2019 21:30
Olen itsekin tässä seuraillut näiden sivujen kehitystä jo jonkin aikaa ja pakko sanoa, että vaikuttaa todella lupaavalta! Etelämäki vaikuttaa juuri sellaiselta tallilta, jolla haluaisin hoitaa. Tulenkin todennäköisesti hakemaan hoitajaksi heti, kun se on mahdollista. :) Hevosista suosikkejani ovat tällä hetkellä Dukat ja Gaia, vaikka toki muutkin tallin asukkaat ovat kukin omalla erilaisella tavallaan ihania <3

Jään innolla odottamaan tallin valmistumista, tsemppiä sinulle tallin kanssa ja toivottavasti nähdään jossain vaiheessa hoitajahaun merkeissä!

Nimi: Ponityttö

13.01.2019 15:48
En oikein itsekään osaa päättää, haluanko Gaian vai Jaxin hoitoponikseni (ellei molempia sitten ole viety, ennen kuin itse ehdin hoitajahaun puolelle), mutta alan vahvasti kallistua Jaxiin sen luonteen ansiosta. :') Käyn täällä valehtelematta joka päivä useita kertoja kyttäämässä uusia juttuja, ja joka kerta kaikki uusi ja ihmeellinen (esim. opetussuunnitelma oli ihana <3) saa inspiraationi rysäyttämään mittarista ohi! Olisi ihanaa, jos Etelämäki olisi olemassa ihan oikeasti, sillä se olisi ehdoton lempitallini ikinä!

P.S. Kun klikkaa Dukatin sivuille, pitäisi täyttää kirjautumislomake. :/ Onko se vahingossa (tai tarkoituksella) laitettu vain ylläpidon näkyville?

Nimi: Bella
Kotisivut: http://soligt.suntuubi.com/

13.01.2019 13:16
Olet erittäin tervetullut osallistumaan Soligtissa järjestettävälle talven yleisleirille 1. - 5.2.2019!

Kutsu: http://soligt.suntuubi.com/?cat=56

Vastaus:

Kiitos paljon kutsusta! Jos ehdimme leiriin mennessä avaamaan tallin toiminnan, voin kysellä hoitajilta, kiinnostaisiko heitä lähteä Ahvenanmaalle. Itse en ehkä kehtaa, taidan olla jo vähän liian vanha leireilemään :')

- Eeva

Nimi: Eve

12.01.2019 16:08
Superkivan oloinen paikka! Ulkoasu on mukavan yksinkertainen ja hepat tosi söpöjä <3

Vastaus:

Kiitos paljon ihanista sanoista! :) Minäkin tänään pysähdyin aamuheinien jakamisen jälkeen miettimään, että miten ihmeessä olen löytänyt näin paljon kivoja hevosia ja vielä ollut niin onnekas, että pystyin ostamaan ne omalle tallilleni...

- Eeva

Nimi: Ponityttö

11.01.2019 19:48
Pakko vihdoin uskaltaa itsekin avata suuni ja komppia edellistä kirjoittajaa sillä, että Etelämäen tallista on tulossa aivan mahdottoman upea ja varmasti inspiroiva paikka pikseliponeiluun! Olen aika lailla varma, että tulen heti ensimmäisten joukossa kärkkymään hoitoponia! <3 Tällä hetkellä lempparini ovat Gaia ja Jaxi. ;)

Vastaus:

Hienoa, että uskalsit ja kiitos paljon! Näkisitpä sen hymyn, mikä tallinomistajan huulilla on nyt, kun lukee tällaisia kommentteja... olet varmasti tervetullut hoitajaksi heti, kun Etelämäen ovet ovat valmiit avattaviksi <3 Gaia ja Jaxi ovat kyllä molemmat hurjan kivoja, en ainakaan itse osaisi päättää, kumman valitsisin! Onneksi ei tarvitse, kun olen niiden omistaja :')

- Eeva

Nimi: Utelias

08.01.2019 22:28
Onpas kaunis ulkoasu, ja ihanan näköinen talli tänne rakentumassa! Odotan innolla valmistumista :)

Vastaus:

Kiitos paljon! Kiva kuulla, että jotkut ovat niin kiinnostuneita, että käyvät kurkkimassa pihamaalla jo nyt, kun maneesin seiniä vasta maalataan ja kentälle levitetään uutta hiekkaa :) En malttaisi itsekään odottaa, että Etiksen piha täyttyy innokkaista ratsastajista!

- Eeva

Etelämäen talli on virtuaalitalli, jonka jokainen asukas on virtuaalihevonen. Ulkoasu © Etelämäki 2019 / kuva AK
©2019 Etelämäen talli - virtuaalinen ratsastuskoulu - suntuubi.com